Rommet mitt-Brighton

Heii folks!

I dag tenker jeg å fortelle litt om språkreisen igjen. Mange lurer sikkert på hvordan rommene var og hvordan det så ut... Så derfor tenker jeg å skrive litt om det her...

Generelt om rommet - Rommene kunne alltids vært bedre, men de var greie. Det var mange forskjellige bygg med tall fra 1-34, om jeg husker rett. Alle de forskjellige gruppene hadde ett eller flere bygg, som f.eks norske hadde to bygg for folk i den norske gruppen. I hvert bygg var det flere etasjer med ca. 7 rom i hver etasje. Hvert rom hadde seng, skap, kommode, skrivepult, hylle, søppelbøtte og et bad med vask, toalett, dusj og speil. I første etasje, kanskje flere etasjer, var det også to handicap rom, som var større en de vanlig rommene. Det var helt tilfeldig hvilket rom man fikk, men dersom man reiste sammen med noen, kunne man be om rom ved siden av hverandre.

Beliggenheten til rommet (rom 18,3A) - Rommet mitt lå litt dårlig til. Jeg fikk et rom alle gikk forbi og vinduet var plassert slik at alle kunne se inn, det vil si at jeg måtte ha for gardinene mesteparten av tiden. Men det var kort vei til skolen og resten av byggene.

* I videoen nedenfor vil dere kunne se rommet mitt, men må beklage for dårlig video og mye rot. Btw, snorene i rommet måtte jeg henge opp for å tørke klær, ellers ville ikke klærne tørke.

Dersom det er noen spørsmål om rommet eller om språkreisen er det bare p kommentere i kommentarfeltet :)

#språkreise #ef #efspråkreiser #rom #brighton

video:video

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria G

Maria G

16, Oslo

snapchat: gk.maria instagram: maria552

Kategorier

Arkiv

hits