Første dag i Brighton

Heii folks!

Etter den andre nattta i London var det på tide å dra til Brighton. Vi sto opp tidlig, pakket ferdig tingene vår og møttes utenfor vandrehjemmet etter frokost. Der var det den buss som ventet på oss. Vi satt fra oss koffertene, slik at bussjåføren kunne legge de under bussen, og gikk på bussen. Etter ca 2 timer var vi framme i Brighton. Vi tok koffertene våre og trillet de ned til hovedplassen (foran skolen) hvor vi fikk utdelt rommene våre. I tillegg ble vi møtt med EF-dansen, som alle ville lære senere. 

 

Gruppebilde med den NORSKE-GRUPPEN (Brighton University Falmer)

video:img4847

EF-dansen (beklager for dårlig video og filming)

Derretter ble vi delt opp i grupper med navn etter superhelter. Venninnen min og jeg kom i Superman gruppen, hvor det var tre aktivitetsledere, Sara, Mia og Theo. De begynte å gi litt praktisk infromasjon, fortelle om seg selv osv... Etter det satte de i gang en navnelek for å lære navn. Da klokka ble 14:00, ble vi delt inn i Superman A og B, de gruppene var for at klassene ikke skulle være så store, slik at lærerene kunne følge opp elevene bede. Vi hadde to lærere, Alan og Alexandra som byttet på å ha oss. 

Aktivitetsgruppen SUPERMAN A og B (Brighton Pier)

I klasserommet fikk vi mer informasjon, lekte flere navneleker og fikk utdelt to bøker. Siden jeg valgte å være i en internasjonal-klasse, kom jeg i klasse med folk fra Danmark, Finland, Italia og Spania, pluss noen fra Norge. Da skolen var ferdig gikk vi alle for å spise middag.

Middagen ble servert i en kantine som lå ovenfor skolebygget. Der var det en slags bufe hvor man kunne velge hva man ville ha, for det meste kunne man velge mellom pasta og to andre retter. Det var også salat og dessert.

Da middagen var ferdig gikk alle til rommene for å pakke ut før kveldsaktiviteten. Etter kveldsaktiviteten var alle så trøtte, så man gikk å la seg.

#språkreise #ef #efspråkreiser #brighton #superman

2 kommentarer

SiljesWorld

29.07.2016 kl.12:30

Å gud så koselig :D <3

Ha en finfin fredag :D

Maria G

29.07.2016 kl.20:51

SiljesWorld: Tusen takk, du og, håper du får en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Maria G

Maria G

16, Oslo

snapchat: gk.maria instagram: maria552

Kategorier

Arkiv

hits