London!

Heii folks!

Da jeg dro på språkreise, var vi i London de to første nettene. Den første dagen i London (reisedagen) hadde vi ikke tid til noe mer enn middag, så jeg tenker å fortelle dere litt om den andre dagen. Den andre dagen var det et travelt program, hvor man kunne velge hva man ønsket å gjøre. Valgene gikk mellom London Eye, Madame Tussauds og/eller fritid. Siden jeg hadde vært i London ett par ganger før, valgte jeg fritid hver gang det var et av valgarternativene.

Dagen startet med frokost og pussing av tenner før vi alle møttes utenfor vandrehjemmet. Fra der gikk vi til togstasjonen og tok toget inn til byen/London.


Vi startet med å gå til London eye, slik at de som ville dit kunne ta følge med en annen gruppe, mens vi andre fikk ca. 2timers fritid. Da gikk jeg og noen andre bare rundt for å oppleve livet i london osv...

   
   
   

   
   
Etter de to timene møttes vi alle for å spise lunsj utenfor Buckingham Palace. Deretter dro vi til picadelly circus, hvor de som ville på Madame Tussauds dro dit og resten bevegde seg opp mot Oxford streeat for å shoppe.

   

I Oxford streeat fikk vi bare 1 1/2 time på å shoppe, så det var litt stress, men det gikk bra. Da vi møttes etter shopping, dro vi først til Covent Garder og deretter til Rainforest Cafe for å spise middag, før vi dro tilbake til vandrehjemmet.

*Har dessverre ingen bilder fra Covent Garden eller Rainforest Cafe :(

#språkreise #ef #efspråkreiser #london

2 kommentarer

SiljesWorld

28.07.2016 kl.20:16

Åhh så koselig det så ut! Hugser at eg alltid hadde lyst å dra på språkreise når eg var ung men fikk aldri dratt! Nå angrer eg...

Du må ha en fin kveld :D

Maria G

28.07.2016 kl.20:58

SiljesWorld: Tusen takk. Ååå det er kjipt :(, men du får ha en fin kveld videre uansett :))<3

Skriv en ny kommentar

Maria G

Maria G

16, Oslo

snapchat: gk.maria instagram: maria552

Kategorier

Arkiv

hits