Generelt om språkreise

Heii folks!

Som jeg fortalte i et tidligere innlegg har jeg vært på språkreise til Brighton. Dette er noe jeg anbefaler på det sterkeste, dersom du/dere ønsker en spennende, morsom og minnerik sommer. 

For noen dager siden bestilte jeg en brosjyre for språkreiser og nå har den kommet. Siden det var så gøy, spennende, morsom, minnerik osv..., ønsker jeg nemmelig å dra på språkreise til neste år og. Orgnisasjonen jeg reiste med var EF (Education First) og det er den samme jeg skal reise med til neste år. Til neste år teker jeg å reise til Lindau som ligger i Tyskland, men en venninne. Dette er fordi jeg har tysk som fremmedspråk og ønsker å lære mer innenfor tyskspråket, noe som en språkreise garrantert sørger for. Men en språkreise garranterer ikke bare for språkelige kunnskaper, men også venner for liver, minner man aldri vil glemmer, en fantastisk sommer og mye, mye mer! Det er iallfall det jeg opplevde fra språkreisen til Brighton.

   
Når man bestiller språkreise med EF kan man velge mellom 41 destinasjoner rundt om i verden, som bl.a steder i USA, England, Frankrike, Spania, Tyskland og Japan osv... Som sagt valgte jeg å dra til Brighton som ligger ved sørkysten av England. Jeg valgte også å gå i en internasjonal klasse istedenfor en klasse med bare norske. Dette var fordi jeg føler at dersom jeg hadde gått i en klasse med bare norske ville jeg nok ha snakket norsk til dem.

Dersom noen av dere er interesserte og ønsker å finne ut mer om EF og språkreiser... Kan dere bare legge til mailen deres i kommentarfeltet, så blir det sendt en brosjyre til deg/dere :))

   

#språkreise #ef #efspråkreise #england #brighton #tyskland #lindau

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria G

Maria G

16, Oslo

snapchat: gk.maria instagram: maria552

Kategorier

Arkiv

hits